Ergonomische design meubelen
By Erperium

Over Erperium

Van kleine schuur naar inspirerende werkplaats - waar ideeën geboren worden en meubels tot leven komen.
Zwart behandeld design zit-sta bureau

Thuis voelen op je werk

Bij Erperium begrijpen we het belang van een goed uitgeruste en comfortabele werkplek. Een werkplek waar je je thuis voelt, waar ergonomie en design hand in hand gaan en waar duurzaamheid centraal staat. Wij zijn gespecialiseerd in het vervaardigen van hoogwaardige, duurzame zit-sta bureaus die speciaal zijn ontworpen om aan al jouw behoeften te voldoen.
Ontdek onze designs
RAW Interiors - zwart behandeld eiken zit-sta bureau

Wij hebben de oplossing

We kennen allemaal de problemen die gepaard gaan met een slecht ontworpen bureau. Rugpijn, onoverzichtelijke stapels papier en te korte kabels zijn veelvoorkomende ergernissen waar we dagelijks mee te maken hebben. Bij Erperium willen we deze problemen oplossen en jou helpen om een werkplek met accessoires te creëren waar je efficiënt en comfortabel kunt werken.
Bekijk de slimme accessoires

Ergonomie & design

Functioneel én aantrekkelijk – de perfecte combinatie
Onze ergonomische meubelen zijn speciaal ontworpen voor bedrijven en (thuis)werkplekken. Met een doordacht design maak je een duurzame keuze waar je jarenlang plezier van hebt. Bij Erperium combineren we design en ergonomie tot een warm, sfeervol en uitnodigend interieur. Onze bureaus zijn niet alleen functioneel, maar ook esthetische aantrekkelijk, waardoor ze een verfijnde uitstraling geven aan elke werkplek.

Duurzaamheid

Geen verspilling, wij gaan voor 100% hergebruik
Wij streven ernaar om in 2023 volledig circulair te ondernemen. Door te werken met lokale materialen en partners die duurzaamheid hoog in het vaandel hebben, dragen we bij aan een betere wereld. Zelfs het overschot aan eikenhout gebruiken we voor andere producten, zoals BBQ-chunks, servetringen en naamplaatjes. Het schaafsel gaat naar een verwerkingsbedrijf en onze meubels worden veilig getransporteerd met gerecycled inpakmateriaal.

Authentiek vakmanschap

Met trots, toewijding en passie
Bij Erperium vervaardigen we onze meubels op authentieke wijze, met aandacht en precisie. Geen massaproductie, maar een persoonlijke benadering. Dankzij onze ervaring en expertise in eiken zit-sta bureaus kunnen we je uitstekend adviseren bij het creëren van een gepersonaliseerde werkplek. We werken nauw samen met lokale leveranciers om jouw wensen te vervullen. Daarnaast gebruiken wij de nieuwste technologie om de werkplek van alle gemakken te voorzien.
Blank eiken zit sta bureau met accessoires zoals leren tas en bureaulegger
Design zit-sta bureau omgeving Tilburg
Gemaakt in Noord-Brabant, hoge kwaliteit design
In hoogte verstelbaar design zit sta bureau

Het verhaal achter Erperium

Van ICT naar meubelmakers
Gestart als een ICT-bedrijf in 2012, zijn we door de jaren heen gegroeid. In 2016 hebben we ons gespecialiseerd en de zakelijke tak van de ICT-onderneming verder uitgebouwd. Tijdens de coronacrisis ontvingen we steeds meer verzoeken om (thuis)werkplekken in te richten, maar de beschikbare zit-sta bureaus voldeden niet aan de wensen van onze klanten en onze CEO, Nick Stenden. Zo zijn we geleidelijk verschoven van ICT-dienstverlening naar het vervaardigen van eikenhouten zit-sta bureaus. Vanuit onze ervaring als ICT’ers weten wij wat de perfecte (thuis)werkplek nodig heeft. Onze passie ligt nu volledig bij het creëren en verkopen van ergonomische designmeubelen die volledig aansluiten bij de wensen van onze klant.

 
Groeien met aandacht
Van een kleine gehuurde werkplaats naar een modern pand in Goirle van 200 m², we zijn voortdurend gegroeid om aan de vraag te voldoen. Onze werkplaats is uitgerust met de nieuwste technologie en apparatuur. In het begin van 2023 hebben we besloten om ons voornamelijk te richten op de zakelijke markt en het realiseren van grotere projecten. We streven ernaar om onze klanten nog beter van dienst te zijn en hun verwachtingen te overtreffen. 

Bij Erperium is onze missie duidelijk: we willen jouw werkplek perfectioneren. Laat ons je helpen om jouw droomwerkplek te realiseren, vervaardigd op authentieke wijze met duurzame en lokale materialen. We zijn vastbesloten om in 2023 op 100% circulaire wijze te ondernemen en zo bij te dragen aan een betere wereld. Ontdek vandaag nog de mogelijkheden van Erperium en transformeer je werkplek naar een plek waar je met plezier en comfort kunt werken. 
Dealer worden? Neem contact met ons op.