Vergelijk je offerte

Vergelijk je rijk

Met de vergelijkcalculator kan je eenvoudig je huidige offerte uploaden in ons systeem. Binnen 1 werkdag ontvang je een offerte op maat waarbij al je wensen zijn opgenomen. Wij garanderen dat je altijd een beter aanbod ontvangt dan je huidige leverancier. Ben jij benieuwd wat we voor je kunnen betekenen?
Direct vergelijken

Vrijblijvende offerte aanvragen

Upload offerte
Upload offerte
Upload eenvoudig je offerte, vul je mail in en kies en vermeld eventuele wensen
Ontvang offerte
Ontvang offerte
Ontvang binnen 1 werkdag een offerte geheel op maat.
Accepteer offerte
Accepteer offerte
Accepteer eenvoudig je offerte en we gaan direct aan de slag.
Vrijblijvend offerte aanvragen


Ontwerp tekening zit-sta bureau
Specialisatie

Duurzame in ergonomische design meubelen

De missie van Erperium is het verduurzamen van de zakelijke markt in de meubelbranche. Echter blijkt duurzaam in combinatie met ergonomie en design een lastig begrip. Hierin wil Erperium onderscheid maken. Ben jij benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen? Neem contact met ons op via mail of telefoon.
Contact
Ontwerpen motor en zit-sta bureau
Design

In Nederland ontworpen en
vervaardigd

Alle meubelen van Erperium worden ontworpen en vervaardigd door onze eigen werknemers. Het ontwerpen van een nieuw design is intensief. 

Het kan soms wel tot 2 jaar duren voordat er een nieuw ontwerp wordt uitgebracht. Dit heeft te maken met het feit dat we zeer hoge eisen stellen om ervoor te zorgen dat het op zowel technisch, ergonomisch als designvlak helemaal naar wens is.
Vrijblijvend offerte aanvragen

1. Upload je offerte

Upload je offerte in pdf
Het uploaden van je offerte kan eenvoudig via het bovenstaande formulier. Wil je liever gebruik maken van mail dan kan dat uiteraard ook. Klik hier voor het e-mailadres. Mocht je aanvullingen hebben aan de huidige offerte mag je dit ons uiteraard laten weten. Wij zullen dan een offerte versturen die exact aansluit aan je wensen.

2. Ontvang nieuwe offerte

Ontvang binnen 1 werkdag een offerte met een beter aanbod
Na het uploaden ontvangen wij jouw offerte, wij zullen met zorg een nieuwe offerte voor je opstellen. Binnen 1 werkdag ontvang je de nieuwe offerte in je postvak eventueel met je nieuwe eisen en wensen. Zo eenvoudig kan het zijn.

3. Offerte accepteren

Accepteer de offerte met één druk op de knop
De offerte is verstuurd en je hebt rustig de tijd genomen om de vergelijking te maken. Wellicht heb je nog vragen of wil je iets aanpassen aan de offerte. Dat is geen enkel probleem, elke werkdag staan wij klaar voor het beantwoorden van je vragen. Ben je er helemaal over uit en past de offerte precies bij je wensen? Klik dan op de acceptatie knop in de offerte. Wij worden dan op de hoogte gesteld en zullen je offerte gaan verwerken. Bedankt voor de samenwerking!

Beter aanbod ontvangen

Upload je offerte en ontvang binnen één werkdag een beter aanbod.
Zit sta bureaus van eiken in Amsterdam
Donker eiken zit sta bureau design
Design zit sta bureau vervaardigd uit eiken
Hairpin donker eiken bureau of eettafel