Design meubelen op maat

Contact
Hoogwaardige ergonomische design meubelen Op maat gemaakt in Nederland te Goirle ERP software op mac

Ergonomische design meubelen op maat

"Ergonomisch én design kan dus echt samen..."

Start nu gratis!

Telefoon direct contact
Design
Al onze meubels worden gemaakt om perfect te passen in jouw interieur.
Huisstijl palette
Ergonomisch
Ergonomisch werken is een pré en al onze designs zijn hier op aangepast.
Snelheidsmeter
Kwaliteit
Nederlandse authentieke kwaliteit, geproduceerd in Goirle.
Meer informatie
Eiken

Waarom kiezen voor Erperium?

Op zoek naar een hoogwaardig zit sta bureau? Kies dan voor Erperium, het toonaangevende Nederlandse merk op het gebied van ergonomische meubels. Bij Erperium geloven we in maatwerk en produceren we onze mooie producten op ambachtelijke wijze in Nederland.

Waarom zou u voor Erperium kiezen? Omdat wij de hoogste kwaliteit bieden en onze producten speciaal op uw wensen kunnen worden afgestemd. Zo kunt u er zeker van zijn dat uw zit sta bureau perfect bij uw lichaam en werkomgeving past.

Partners Erperium

Bij Erperium streven we naar perfectie in elk aspect van ons bedrijf, inclusief onze samenwerking met vooraanstaande partners. Wij werken samen met merken als Bachmann, MakeZens, Filex, Luxy, Castelijn en Beerens, en Viasit om u de meest complete en hoogwaardige ergonomische design meubelen te bieden.

Wij zijn voortdurend op zoek naar nieuwe partners die goed passen bij onze design meubelen. Elk merk waarmee we samenwerken, wordt grondig getest om te voldoen aan onze hoge kwaliteitsnormen. We hechten niet alleen belang aan een mooi design, maar we verwachten ook dat onze leveranciers aandacht besteden aan duurzaamheid en een ecologische footprint.

Bij Erperium geloven we dat onze klanten de best mogelijke producten verdienen. Door samen te werken met deze vooraanstaande partners kunnen we de hoogste kwaliteit en het beste design bieden.
Logo Bachmann
Zens Erperium
Logo Filex
Kondator
Logo Castelijn en Beerens
Logo Luxy