Staffelkorting, nieuwe collectie & vergelijken

We hebben goed nieuws! De afgelopen maanden hebben we achter de schermen gewerkt aan veel verbeteringen. Zo hebben we extra korting voor dealers, hebben we een nieuwe collectie toegevoegd aan ons assortiment én kan je vanaf vandaag eenvoudig offertes vergelijken met de vergelijk calculator.
Brochure
Dealers gezocht!

Speciale aanbieding voor nieuwe dealers!

Profiteer als nieuwe dealer het hele jaar van onze meest aantrekkelijke staffelkorting. Dit is uw kans om kennis te maken met onze exclusieve collectie designmeubelen. Mis deze unieke actie niet en geniet het hele jaar van maximale kortingen. Interesse? Neem direct contact met ons op en ontdek de voordelen van partner worden.
Klik hier dealer te worden
Donker Wengé bureau
Robuuste kracht en elegantie

Nieuwe collectie Wengé

De Ambition Wengé is het nieuwste model uit onze serie design bureaus en combineert de robuuste kracht en elegantie van wengé. Het model is uitgerust met een Linak onderstel en biedt niet alleen een extra stabiliteit, maar versterkt ook het luxueuze gevoel van het kantoor. De duurzame Wengé houtsoort, geliefd om zijn diepe textuur, verzekert een naadloze integratie van stijl en functionaliteit.
Bekijk collectie
Vergelijken
Vergelijken

Vergelijk je rijk

De nieuwe vergelijk tool van Erperium staat online. Door een offerte te uploaden naar: https://erperium.nl/vergelijk Met de vergelijkcalculator kan je eenvoudig je huidige offerte uploaden in ons systeem. Binnen 1 werkdag ontvang je een offerte op maat waarbij al je wensen zijn opgenomen. Wij garanderen dat je altijd een beter aanbod ontvangt dan je huidige leverancier. 

Ben jij benieuwd wat we voor je kunnen betekenen? 

Klik hier om een offerte te vergelijken